За нас

За нас

Българо-полска юридическа кантора (БПЮК) е основана с цел предоставяне на адекватни правни решения, съобразени с полското или българското законодателство. Спецификата на нашата кантора се определя от нейния двустранен характер. Обстойният анализ на двете правни системи и професионалните квалификации на членовете на екипа ни, дават възможност за оказване на стойностно съдействие на нашите клиенти във всяка една сфера от полската и българската правни материи.

Познаването на спецификите на двете нации и правилното боравене с българския и полския език, допълнително благоприятстват определянето и предприемането на оптималните юридически действия и стратегии при конкретните казуси. Към всеки, доверил се на нашия опит, качества и възможности, подхождаме строго индивидуално и максимално задълбочено.

Компетенциите на нашия екип позволяват пълноценното отстояване на вашите права и интереси както в България, така и в Полша. Централата на нашата кантора се намира във Варшава. Разполагаме с отдели и в Краков, София и Бургас.

Очакваме ви, заповядайте!

Защо да изберете нас

Екипът на Българо-Полска Юридическа Кантора е млад, енергичен, изпълнен с непреклонна амбиция и богати знания.

Фактът, че неговите представители са постигнали своите академични успехи сред актуално обвързващата законодателна действителност, му дава възможност да се отличи с прецизна ориентираност, съвременни възгледи и бърза комуникативност.

Отдавайки дължимото и на достойните, многовековни традиции на законотворчеството, в нашата кантора се опитваме да налагаме практика съчетаваща в себе си духът на основните правни принципи и закономерности и динамиката на съвременното нормативно регулиране.

Търговско право

Българо-полска юридическа кантора си сътрудничи с редица институции и организации, между които и Полско-Българска Търговска Камара, оказващи влияние върху търговския оборот между двете страни.

Дружествено право

През последните няколко години, Полша многократно е квалифицирана като зеления икономически оазис на Европа. Интересът на българските предприемачи към необятния полски пазар се увеличи главоломно.

Транспортно право

Услугите ни в транспортното право обхващат предимно сухопътния транспорт. Обслужваме успешно водещите транспортни компании, както по дестинацията между Полша и България, така и в цяла Европа.

Нашите адвокати

Българо-полска юридическа кантора (БПЮК) е основана с цел предоставяне на адекватни правни решения, съобразени с полското или българското законодателство.

Иво Антонов

Езици: български, немски, английски; Търговско право, Корпоративно право, Вещно право; Контакт: тел.: +359 (0)887 350 450

Иво Антонов
Адвокат
Владимир Русев

Икономика, Дипломация, Медии; От 2006 г. Председател на Полско-Българска Търговска Камара; Езици: български, полски, английски, руски

Владимир Русев
Мениджър
Piotr Sokołowski

Член на: Адвокатска Колегия в Краков, (Okręgowa Rada Adwokacka w Krakowie), Висш Адвокатски Съвет на Полша (Naczelna Rada Adwokacka); Езици: полски, английски, руски

Piotr Sokołowski
Адвокат
Наталия Хаджикостова

Езици: български, руски, английски, фламандски

Наталия Хаджикостова
Юридически сътлудник

За Кантората

Екипът на Българо-Полска Юридическа Кантора е млад, енергичен, изпълнен с непреклонна амбиция и богати знания. Фактът, че неговите представители са постигнали своите академични успехи...

Още...

 

Адрес в Полша

ul. Kołobrzeska 2
02-923 Warszawa
Phone:  22 625 36 36
Fax:       22 625 36 36
Email:    kantora@advokatpolsha.bg

Адрес в България

София 1000
Бул. Княз Ал. Дондуков 50
Телефон:  +359 887 350 450
Email:    kantora@advokatpolsha.bg

Бургас 8000
Ул. Ал. Стамболийски 15
Телефон:  +359 887 350 450
Email:    kantora@advokatpolsha.bg
© 2016 Advokatpolsha.bg. Designed By Vasil Antonov

Search